EnglishSerbian
Prvenstvo u kajaku i kanuu Otvaranje sezone kupanja 2017 na Adi Ciganliji 900
Погледајте календар дешавања на Ади Циганлији
  • 17
    17.Jul.Ponedeljak
    Nema događaja
Ugostiteljstvo na Adi Ciganliji naslovna

Угоститељство на Ади Циганлији

Ресторани, кафићи, игралишта за децу су мали део понуде Аде Циганлије. Представљамо Вам неке од истакнутијих угоститељских објеката на Ади. Будите слободни да погледате њихове презентације на нашој веб страници

  • Sunset CaffeПосле више од 15 година рада, Sunset Ада Циганлија ресторан је постао синоним за квалитетну храну, добар провод и најбоље живе свирке сваке вечери. Место у ком се осећате као код куће и где можете да се забавите без обзира на године!
  • Смоквица АДа ЦиганлијаСмоквицаСмоквица Ада вам даје осећај да сте далеко од града. Амбијент је морски, са погледом на језеро и пространом баштом и са лежаљкама на самој плажи. Дођите на кафу поред језера и препустите се чарима природе.
  • Shark - license to chillВаша дозвола за уживање! Медитерански амбијент, на неколико минута вожње од градске вреве, са раскошном баштом, плажом са лежаљкама, три терена за одбојку на песку, бадминтон терен и посебан тематски дечији парк...
  • Petica AdaПетицаУ смирујућем амбијенту локала можете се опустити уз велику понуду пића и хране. Локал поседује сопствену плажу и терен за одбојку на песку. Специјална погодност је акција шведског стола викендом са 3-40 различитих јела по атрактивним ценама.
  • Ибица на АдиИбица на Ади састоји се из кафе бара Ibiza de Ada и Плажног бара Ibiza. Поред богате понуде хране и пића, локал поседује паркинг, дечији парк, терен за одбојку на песку. У плажном бару, уз најбоље летње журке, имаћете осећај да сте заиста на Ибици.

Погледајте остале угоститељске објекте на Ади Циганлиији

Мапа објеката на Ади Циганлији