У Београду ће 24. септембра, на Ади Циганлији бити одржано веома специфично такмичење у триатлону. У питању је полу-ајронмен триатлон такмичење, уједно и Прво првенство Србије.

Државно првенство на полу дугој дистанци организује Триатлон савез Београда, под покровитељством Секретаријата за спорт града Београда – статуса Манифестације од посебног значаја за град Београд, Српске триатлон уније и Министарства за спорт у омладину Републике Србије.

За потребе организације трке, у складу са Сагласности Секретаријата за саобраћај, биће затворен саобраћај на територији Аде Циганлије (од 07.00 до 14.00), делу Радничке улице, Моста на Ади до раскрснице са улицом Омладинских бригада и Обреновачком путу.

Овогодишње такмичење ће по први пут бити интернационалног карактера и окупиће триатлон елиту из читавог света. Ада Циганлија и Град Београд ће захваљујући овој манифестацији, имати прилику да пошаљу у свет изузетну слику јединственог излетишта у срцу наше престонице.

Обавештавамо све посетиоце Аде Циганлије, да у недељу 24.09.2017. године, од 07 до 14 часова неће бити могућ прилазак Ади Циганлији моторним возилима, као и улаз-излаз на рампу.

Пријаве и више информација

У медијима