Од 23.08. до 26.08.2017. године, традиционално ће се одржати финале Vip Beach Masters-а, на стадиону за одбојку на песку, код Округлог купатила.

Након спектакуларних надметања у седам градова широм Србије, најбољи домаћи бичволеј тимови у женској и мушкој конкуренцији бориће се за шампионске титуле, награде, као и званични телефон овогодишњег првенства, Huawei P10. Поред квалитетне игре, љубитеље овог спорта очекује целодневни забавни програм који ће водити један од наших најпознатијих стeнд aп комичара, Неша Бриџис, као и бројна изненађења, а улаз је бесплатан.

Четвородневни турнир на Ади Циганлији почиње квалификационим мечевима у среду, 23. августа, док ће се мечеви у главном жребу играти у четвртак и петак, 24. и 25. августа. Последњи дан турнира, субота, 26. август, од 10 до 17 часова, резервисан је за полуфиналне и финалне мечеве, након којих ће Србија добити нове прваке и првакиње у одбојци на песку.

Овогодишње надметање за титулу шампиона почело је турниром у Лозници, од 23. до 25. јуна, а након тога, Vip Beach Masters караван посетио је Велико Градиште, Бач, Зрењанин, Нови Сад, Сомбор и Чајетину.