Just Vanilla beach
Ада Циганлија, локал бр. 15, макишка обала, Београд, Србија

Kафе/Клуб/Ресторан Just Vanilla се налази на најлепшем и најмирнијем делу Савског језера, окружен природом и свежим ваздухом. Тако близу центра, а далеко од градске гужве и буке.
Иако новоотворен, већ је свима добро познат по луксузном амбијенту, гурманској храни и пријатној атмосфери, по добром друштву и незаборавним дневним и ноћним журкама.
Али, сада желимо да вам представимо Just Vanilla-у и Аду какву можда још нисте упознали, Аду у другом годишњем добу – након летње гужве, а Just Vanilla-у као излаз из стресног градског у једно крајње мирно и опуштајуће окружење.
Поштујући, пре свега природу и прелепо окружење у коме се налази, прочеље клуба осмишљено је као стаклени зид и госте дочекује отвореним погледом на Савско језеро, наглашавајући тако истинску лепоту саме локације.

Свесни префињености самог клуба и лепоте природног добра које га окружује желели смо да сав потенцијал искористимо до максимума. Ван сезоне, када је за нас овде свакако најпријатније, а умирујућа страна језера долази до највећег изражаја у могућности смо да понудимо све своје капацитете за Ваше личне или пословне потребе.
Било да се ради о пословним окупљањима, прес конференцијама, промоцијама и презентацијама, обележавању годишњица и националних празника или некој личној прослави (рођендану, венчању, крштењу), наш клуб и стручни тим Вам стоје на расополагању.
Богато искуство у организовању разних свечаности омогућава нам да функцију било ког типа прилагодимо свакој особи или потреби и то до најситнијих детаља.
Клуб је богато опремљен свом опремом за Банкет сервис, како за своје потребе тако и за нужно изнајмљивање. У случају да своју прославу видите на неком другом месту, а уз нашу логистичку подршку, можемо вам понудити низ алтернативних локација.
Сви догађаји су по потреби опремљени аудио-визуелном и другом опремом (професионално озвучење, сценска расвета, пројектори, микрофони, штампач, итд…)
Локал је опремљен бежичним интернетом.
Могуће су и додатне услуге: чувани паркинг, курир, фотограф, музичари, обезбеђење, цветни аранжмани итд…

Официјелни сајт

Facebook

Instagram

Контакт: +381 65 8 777 777, office@justvanilla.rs

Just vanilla odbojka  Just vanilla Ada  Just vanilla klopa