У име Крикет федерације Србије (КФС) и Амбасаде Аустралије, свечано вас позивамо да нам се придружите на Ади Циганлији (код терена за рагби), у среду 06. септембра у 17 часова када ће Глен Морисон, заменик амбасадора и званично отворити тзв „Нетс“, први коридор за крикет у нашој земљи. Тиме ће се крикет и званично придружити осталим сродним спортовима на „београдском мору“: бејзболу, рагбију и америчком фудбалу, али и уписати се на спортску мапу метропола, од Лондона до Сиднеја, који поседују сличне коридоре.

КФС и Амбасада Аустралије сарађују на развоју крикета од прошле године и веома нам је драго што је Аустралија препознала значај крикета у Београду и Србији, као спорта који свако може бесплатно  да тренира, без обзира на било какве разлике. Управо захваљујући таквој сарадњи, КФС може да настави да развија и популарише овај глобални спорт у Србији.

Са Нетс – крикет коридорима на Ади, крикет је ушао у породицу београдских спортова на најпопуларнијем београдском излетишту и то нас изузетно радује.

Позивамо све заинтересоване грађане, љубитеље спорта да нам се придруже на коридору за крикет и да заједно тренирамо!