Авантура парк

АВАНТУРА ПАРК

Уколико жудите за авантуром, своју дозу узбуђења можете пронаћи у Авантура парку на Ади Циганлији, јединим оваквим садржајем у Србији. У авантура парку можете на узбудљив, забаван и занимљив начин провести дан. Парк омогућава појединачне и групне посете, организује такмичења и тим-билдинг програме који јачају осећај припадности тиму.

Авантура парк је полигон на коме се могу забавити и рекреирати посетиоци свих узраста. Изазов у авантура парку представљају препреке на дрвећу, сачињене од разних платформи, висећих мостова, гелендера, греда и слично. Током преласка преко препрека посетиоци су осигурани професионалном опремом, која је слична алпинистичкој, с тим што је атестирана и прилагођена овој врсти забаве. Постојеће препреке спадају у категорију средње тешких, али у плану је постављање мање захтевног бејби парка и озбиљнијих препрека за екстремне посетиоце.

У оквиру забавних игара на земљи (funny games), Авантура парк је осмислио игре меморије, оријентације, снаге, равнотеже као и најразличитије врсте игара изненађења.

Контакт телефон: +381 64 821 02 18https://avanturapark.com/info@avanturapark.com