Пејнтбол и ласер таг

ПЕЈНТБОЛ И ЛАСЕР ТАГ

Пејнтбол (paintball) је тактичка спортска игра из жанра екстремних активности, која представља имитацију кратких ватрених контаката на ограниченом простору. За такву врсту имитације користи се специјални пнеуматски маркер, из којег се пуца лоптицама пуним боје.

Први отворени шумски терен на Ади Циганлији, налази се око 400 метара од главног улаза на Аду, ка Савској тераси. Првобитно густа шума је проређена, очишћена и припремљена за пејнтбол. Постављене су дрвене препреке, а на средини је направљен бункер од џакова. Постоје два терена: први, већи, димензија 130×80 метара и други димензија 40×60 метара. Обезбеђен је и простор за посматраче, где у пријатном шумском амбијенту, заштићени од куглица, могу да се освеже, погледају и навијају за играче у „арени“.

Ласер таг (laser tag) је пуцачка видео игрица пренешена у реалност. Играчи ласер тага користе маркер, односно инфрацрвену пушку и електронске детекторе погодака. Опрема је високо технолошка и сви подаци се из пушке бежичним путем преносе до рачунара, а на крају игре сваки играч добија статистику игре и погодака.

 

Информације и резервације: www.arenano1.co.rs , info@arenano1.co.rs

Телефон: +381 63 7 796 796