Ролери

ШКОЛА РОЛЕРА „АДА ЦИГАНЛИЈА“

Школа ролера „Ада Циганлија“ основана је 2006. године у Београду, као једна од првих школа ролера у Србији . Током година, са урађених преко 9.000 часова обукe, поставља многе стандарде у обуци почетника у вожњи ролера.

Поред обуке за почетнике, у Школи се ради и на усавршавању технике у вожњи фитнес стилом као и кондиционирање кроз програме мршављења на ролерима и вежбама за развој моторичких способности, брзине, снаге и издржљивости.

Централа школе се налази у Центру за скијање на покретној траци „SKITRACK“, на почетку шеталишне стазе стазе, на левој обали Савског језера.

РЕНТА РОЛЕРА

За све оне који желе да возе ролере, на Ади Циганлији могу изнајмити најквалитетнију опрему реномираних светских брендова. Центар располаже са преко 150 пари врхунских ролера који су на располагању за рентирање, како физичким лицима, тако и фирмама за  потребе тим билдинга и разних манифестација.

СЕРВИС РОЛЕРА

Одржавање Ваших ролера је веома важно. Поред подршке сервиса у виду замене точкића и кочница, у сервису за ролере можете мењати поломљене и истрошене делове ролера као и лагере, шине итд.

+381 62 55 00 44 www.skolarolera.rsInstagram

ФИТНЕС РОЛЕР КЛУБ „МУЊА“

Фитнес ролер клуб Муња постоји преко 15 година и налази се на почетку макишке стране, у непосредној близини великог паркинга. У клубу се могу изнајмити ролери, а такође се нуди и обука вожње ролера.

+381 63212730