Триатлон Центар

ТРИ ЦЕНТАР, место које окупља триатлонце и особе које се баве спортовима издржљивости, налази се на Београдском купатилу, између великог паркинга и реке Саве.

Представља премиум простор са високо квалитетном опремом за тренинг: четири траке за трчање , три WAT bike-a, ергометром као и реквизитима за кондиционе тренинге. Карактерише га природно осветљење, одлична вентилација и озвучење. Корисницима су на располагању свлачионице, две туш кабине, два тоалета, мини бар и бесплатна WI-FI конекција. Паркинг, односно улазак возилима на Аду, доступан је по повољним условима.

Триатлон Центар - Ада Циганлија

Број корисника који могу користити услуге ТРИ ЦЕНТРА је, у циљу пружања што квалитетније услуге, лимитиран на 15 чланова.

Посебна погодност за све премиум клијенте је могућност саветовања о потребној опреми за триатлон (одела за пливање, одећа за тренинге и трке, модели бицикала, патика за трчање и друго). Такође је могуће добити и корисне савете попут препорука о исхрани у току тренажног процеса и трка, превенцији повреда, начинима опоравка, а све у директној комуникацији са стручним лицима.
Корисницима ТРИ ЦЕНТРА су на располагању термини за пливање у оквиру СЦ „25. мај“.

Триатлон Центар - Ада Циганлија

Сви који желе да се опробају у неком од спортова издржљивости, могу контактирати ТРИ ЦЕНТАР:

11triclub@triathlon.rsРесторан контакт: +381 66 5408 312Instagram