Трим парк

Трим парк се налази на око сто метара од кружног тока на Ади ка купатилу Београд (Савској тераси). Непосредна близина спортских игралишта, изврсна локација на самом почетку Холмерове трим стазе, чини га идеалним за спровођење спортско – рекреативних активности и одржавање здравог начина живота спортиста и рекреативаца.

Трим парк је изграђен 2009. године и простире се на 1200 m² . Окружен је јасеновом шумом и трим стазом која је обложена млевеним грањем. Јединствена теретана на отвореном састављена је од 24 справе које се користе за третман свих мишићних група. Подлога вежбалишта од млевеног грања се редовно обнавља, и представља најквалитетнију подлогу за вежбање због позитивног утицаја на зглобове, што овај парк чини јединственим у Београду.

У нашем трим парку вежбају деца, млађе и старије особе, рекреативци, спортисти и почетници, јер је осмишљен на тај начин да у потпуности задовољи потребе и способности корисника свих узраста.

Предност трим парка је могућност његовог коришћења током целе године, што је и била главна идеја његовог настанка – вежбати на отвореном простору и у пријатном амбијенту. Због велике посећености, трим парк је 2016. године осветљен, како би љубитељи овог вежбалишта могли да га посећују и у вечерњим сатима.