Мини голф

Игралиште за мини голф се налази код Летње управе и отвара се са почетком сунчаних дана. Коришћење мини голфа је под комерцијалним условима.

Као тим билдинг, за породичну или забаву у двоје, мини голф је идеалан вид рекреације која ће вас опустити, забавити, али и подстаћи такмичарски дух.

Велелепан простор Мини голфа у срцу Аде циганлије је добио потпуно нови, мултифункционални изглед, са новим пратећим садржајима, по узору на светске метрополе.

Мини голф у новом руху, потпуно дизајнерски и садржајно освежен простор
Пратећи садржаји: концерти и промоције
Врхунска угоститељска понуда
Тим билдинг у природи, на само 10 минута од центра града
Турнири? Да, тимски, екипни дух и игра са пријатељима могу бити посебно занимљиви. Правићемо турнире са вредним наградама.
Ноћни Мини голф? Посебна врста уживања. Само за оне који траже више!

ТИМ БИЛДИНГ И РОЂЕНДАНИ
Оживите снагу тимског духа, развијајте сарадњу и поверење својих запослених, такмичите се у узбудљивих 18 стаза реновираних Мини голф терена на Ади циганлији, а након авантуре са штапом и лоптицом опустите се и уживајте са тимом и супарницима у клупском бару уз сјајну музику.

За тим билдинг Мини голфа на Ади није потребно да сте у кондицији, да имате снаге и савршену линију, није потребно да спавате у шатору или добро пливате.
Није потребно ни да путујете ван града!
Потребно је само да понесете добро расположење и дођете у прелепу природну оазу у срце Аде Циганлије. Пешке или превозом, то остављамо Вама.

Радно време

Понедељак – четвртак: 11 – 19ч
Петак, субота и недеља: 9 – 21ч

Контакт телефон: +381 65 2089128 www.minigolfada.comminigolfada@gmail.comwww.instagram.com/minigolfada/