Марина и приобаље

Марина на Ади Циганлији која се налази у Чукаричком рукавцу, сигурно је једна од најлеших марина на територији града Београда, која са својим окружењем, представља праву оазу за љубитеље природе и наутике. У оквиру марине постоји јавна чесма, роштиљ, паркић за децу, клупе за одмор и тоалет.

Марина на Ади Циганлији је једна од најсигурнијих марина у Београду, јер се двадесетчетворочасовно налази под сталним надзором чуварске службе. Да би се поседовао један од 520 везова колики је тренутни капацитет марине, неопходно је склопити уговорну обавезу о коришћењу услуга привеза са ЈП „Ада Циганлија“.

Ada Ciganlija | Marina

У оквиру накнаде за коришћење привеза у марини, која се креће у зависности од габарита усидреног пловила, постоји могућност привременог прикључка за воду и струју. Марина на Ади Циганлији ради током целе календарске године.

На територији Аде Циганлије налази се преко 450 сплав кућица и 19 сплав ресторана. Сви корисници везова за привез пловних постројења у обавези су да своју локацију одржавају у уредном стању до стопе насипа, као и у потпуности технички исправном. Пловећа постројења се морају регистровати у Лучкој капетанији Београд.

Све информације око захтева за вез, коришћењу марине и приобаља:

Дејан Алагић
+381 64 825 47 75

Maрко Јерковић
+381 64 825 47 63