Скијање и сноуборд симулатор

СКИЈАЊЕ И СНОУБОРД – SKITRACK

„SKITRACK“ центар је место где можете проскијати и без снега.

Ски симулатор представља систем покретне скијашке стазе, која уз помоћ хидрауличне платформе промењивог нагиба и подешавања брзине рада, симулира различите услове на терену, од беби ски стаза (благе и споре) до црних ски стаза (стрме и брзе).

Обухвата веома велики број корисника, практично све оне који воле зимске спортове и у њима учествују, независно од година старости и нивоа знања. Због идеалних педагошких услова, веома безбедног и контролисаног начина обуке предсатвља савршен почетак за тоталне почетнике. Након само пет часова, почетници завршавају обуку а своје знање без адаптације преносе на прави снег.

На скитрек симулатору о Вама брину међународни инструктори скијања предвођени професором спорта Маленић Марком, директором скитрек групе.

„SKITRACK“ СКИ КОНЦЕПТ 2018-2019

СКИ СИМУЛАТОР

Поред већ добро познатог пакета основне обуке за почетнике и корекције технике за полускијаше и скијаше, заинтересованим клијентима нудимо и следеће пакете:

  • СУПЕРСКИ ПРОГРАМ намењен скијашима који нису кондиционо довољно спремни за одлазак на снег. Поред специфичног тренинга на симулатору, радимо и комбинацију кружног тренинга који обухвата све потребне елементе подизања физичке спреме и јачања специфичних мишићних група. Не дозволите да Вам боравак на снегу прође у болним упалама мишића јер нисте довољно физички спремни;
  • ТЕСТ ОПРЕМЕ И „BOOT FITING“ АКАДЕМИЈА – сви они који купују нову опрему, поготово ципеле, могу их „разгазити“ и спремити за снег на ски симулатору. Они који осете да их ципела на одређеним местима жуља, истог тренутка добијају подршку наших сервисера који уз помоћ Nordica boot fitting система, на лицу места прилагођавају панцерицу вашем стопалу;
  • СЕЗОНСКА КАРТА – за све који желе да остану у форми. Уз сезонску Скитрек карту тренирајте целе године, једном недељно јер је континуитет у тренингу најважнији.

 

СКИ СЕРВИС

Од ове године на Ади можете пронаћи најмодернију машину за сервисирање скија: CNC Robot „Montana Snow Cruiser Max“. Основне услуге сервиса: Montana robot сервис скија, премијум и регуларни Wintersteiger сервис, замена базе, проширивање ципела, конзервација скија и сноуборда.

 

СКИ РЕНТАЛ

Од ове сезоне, у „Skitrack“ центру на Ади Циганлији можете рентирати сву потребну опрему по повољним ценама уз стручну подршку наших ски инструктора. На лагеру имамо преко 700 комплета скија и ципела. За веће групе и удружења, обезбеђујемо посебне попусте.

Информације и резервације: www.skitrack.rsoffice@skitrack.rs

Instagram

Телефон:  +381 62 55 00 44 заказивање часова (букинг)