Тенис

На Ади Циганлији постоје два тениска комплекса, на левој обали Савског језера.

ТЕНИСКА ХАЛА

Тениски комплекс се налази иза фудбалског комплекса, окружен пикник простором, отвореним спортским игралиштима и бициклистичком стазом. Чине га тениска хала и пет отворених тениских игралишта. Коришћење комплекса је комерцијалног типа.

Тениска хала је почела са радом у марту 2010. године. Простире се на око 1000 квадратних метара  и представља јединствени затворени простор за тенис на нашим просторима. Хала поседује два игралишта са тврдом подлогом, рађена по узору на подлогу која се користи на US open – у. Поред игралишта хала поседује простор за кондиционирање, свлачионице са мокрим чвором, туш кабине, кафе бар, балкон ложу и канцеларију. Тениска хала има обезбеђено грејање, тако да је температура идеална за тренирање, чак и у зимском периоду. Отворена игралишта се налазе испред хале и имају земљану подлогу (шљака).

Тениски комплекс могу користити сви заинтересовани тениски клубови, професионални тенисери и рекреативци. Термини за рекреативно играње тениса могу се резервисати сваког дана, од 08 до 23 часа на број телефона:

Заказивање термина:
+38163237008

ТЕНИСКИ  КОМПЛЕКС код Округлог купатила

Код Округлог купатила се налазе четири игралишта са шљакастом подлогом.

Заказивање термина:
+381631051039