ТЕМПЕРАТУРА ВАЗДУХА:
ТЕМПЕРАТУРА ВОДЕ:10 °
ТЕМПЕРАТУРА ВОДЕ:10 °
ТЕМПЕРАТУРА ВАЗДУХА:
ТЕМПЕРАТУРА ВОДЕ:10 °

Кошарка

На простору Аде Циганлије се налазе четири кошаркашка игралишта нестандардних димензија (игралишта мањих димензија од стандарда), која се налазе између фудбалског комплекса и голф клуба, као и пет кошаркашких игралишта стандардних димензија (28 х 15 m), која су смештена између фудбалског комплекса и тениске хале. Игралишта поседују пластичну подлогу, трибине и јавну расвету, што омогућава коришћење и током вечерњих сати.

Ada Ciganlija | Kosarka

У великој акцији компаније Mozzart „Сто терена за једну игру“, на Ади Циганлији су 2018. године обновљена два бетонска кошаркашка игралишта. Игралишта на Ади су 57. и 58. по реду која су обновљена у оквиру ове акције и добила су потпуно нову специјалну подлогу, кошеве на професионалним конструкцијама, клиритне табле и зглобне обручеве.

Kрајем 2018. године и почетком 2020. године, ЈП „Ада Циганлија“ поставила је нову подлогу и кошаркашке конструкције на три игралишта у склопу централних спортских терена.

БАСКЕТ „3 НА 3“

Терен за баскет изграђен је 2018. године, ограђен је, поседује пластичну подлогу и припадајуће трибине, са 120 места за седење. Налази код кружног тока, поред игралишта са тартан подлогом.