ТЕМПЕРАТУРА ВАЗДУХА:
ТЕМПЕРАТУРА ВОДЕ:14 °
ТЕМПЕРАТУРА ВОДЕ:14 °
ТЕМПЕРАТУРА ВАЗДУХА:
ТЕМПЕРАТУРА ВОДЕ:14 °

Кошарка

На простору Аде Циганлије се налазе четири кошаркашка игралишта нестандардних димензија (игралишта мањих димензија од стандарда), која се налазе између фудбалског комплекса и голф клуба, као и седам кошаркашких игралишта стандардних димензија (28 х 15 m), која су смештена између фудбалског комплекса и тениске хале. Игралишта поседују бетонску подлогу и трибине, а два имају и рефлекторе, што је изузетно погодно за организовање кошаркашких манифестација током вечерњих сати.

Ada Ciganlija | Kosarka

У великој акцији компаније Mozzart „Сто терена за једну игру“, на Ади Циганлији су 2018. године обновљена два бетонска кошаркашка игралишта. Игралишта на Ади су 57. и 58. по реду која су обновљена у оквиру ове акције и добила су потпуно нову специјалну подлогу, кошеве на професионалним конструкцијама, клиритне табле и зглобне обручеве.

Kрајем 2018. године, ЈП Ада Циганлија поставила је нову подлогу и кошаркашке конструкције на још два кошаркашка игралишта , а почетком 2020. године на још једно игралиште у склопу централних спортских терена.