Бир гарден

Бир гарден

Бир гарден је фестивал који се одржава од 2015. године, на почетку макишке стране Аде (код великог паркинга). Ова манифестација на отвореном траје током јуна, јула и августа месеца.

Први „Beer garden“ је за 34 дана посетило око 100.000 људи који су уживали у 70 музичких концерата, што је дало јасан знак да ће се традиција оваквог фестивала наставити. Манифестација Бир гарден постала је омиљено место за опуштање и провод Београђана, али и бројних страних туриста.

Изузетним одзивом и одушевљењем посетилаца Аде Циганлије, друга година одржавања фестивала донела је још већа изненађења. Поред свакодневног музичког програма подељеног у неколико целина (рок, поп, мејнстрим, ди џеј матине журке), у „пивског башти“ су понуђене најразличитије врсте домаћих и страних пива, ексклузивних брендова из Ирске, Канаде, Америке и других земаља који се иначе не могу наћи у понуди на домаћем тржишту. У биоскопу на отвореном свакодневно су одржаване бесплатне пројекције филмова.

Манифестација Бир Гарден се реализује уз подршку Града Београда, Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Туристичке организације Београда и ЈП “Ада Циганлија”. Улазак на јединствени летњи фестивал на отвореном је бесплатан и отворен је у летњем периоду радним данима од 16 часова до поноћи, a викендом од 12 часова до поноћи.

 

Информације: www.sr-rs.facebook.com/belgradebeergarden

Ada Ciganlija | Bir Garden