Wellness Oaza Ada

Wellness & Spa centar Oaza Ada

Wellness & Spa centar Oaza Ada налази се на једној од најлепших локација у Београдум на Ади Циганлији. Оаза у срцу града, поред реке и Савског језера пружа комфор, приватност, тишину, свеж ваздух и топлу атмосферу попут излета ван града. Било да сте вежбач или рекреативац, природа, шетња и вожња бицикла може бити савршен увод у посету клубу који ће употпунити Ваш дневни ритуал.

Целокупни велнес, фитнес и спа садржаји су на располагању у клубу који се простире на  700 m².

Фитнес зона клуба је модерно опремљена теретана, са справама брендова Life Fitness и Technogym, као и јединствено покривена тераса за вежбање на отвореном. Искусни тренери ће Вам помоћи да замисао свог здравља и тела преточите у стварност, кроз индивидуалне програме. Познато је да један тренинг у природи по својим благодетима замењује три тренинга у затвореном простору. Вежбање са нашим тренерима на отвореном буди оптимизам и јача вољу, а излагање пријатним сунчевим зрацима подстиче синтезу витамина Д, делује умирујуће на организам.

Након завршеног тренинга опуштање можете наставити у Спа зони. Вашем телу пријаће коришћење релакс базена са сланом водом температуре до 30°Ц, са џетом за пливање у месту и хидромасажерима. Додатно опуштање и детокс тела можете постићи коришћењем финске сауне, инфра-црвене сауне, парног (турско) купатила, тепидаријума.

Информације: ada@wellnessoaza.rs

Резервације: +381 60 335 87 77