Друга регата Купа Србије и Друго коло Омладинске лиге Србије Београда у веслању на Савском језеру првог дана предстојећег викенда

У организацији Веслачког савеза Србије у суботу 08. маја на Савском језеру одржаће се  манифестација под називом „Друга регата Купа Србије и Друго коло Омладинске лиге Србије у веслању“.

Почетак је заказан за 08.00 часова, старт квалификационих трка је у 10.00 часова а финалне трке су од 13.00 часова. Учествује 200-250 такмичара.

 

Београдска 3 на 3 лига у кошарци током лета

Овог викенда почиње Београдска 3×3 лига у кошарци, коју организује Београдско урбан баскет удружење “’БУБУ“ а у којој учествују и мушкарци и жене и кошаркаши у колицима. Ове суботе и недеље турнири су хуманитарног карактера.

Лига ће се играти сваке суботе и недеље до краја августа, на кошаркашком терену 3 на 3, поред кружног тока.

 

 

Недељом бесплатни рекреативни садржаји, посебно креирани за старије суграђане

Сваке недеље, почев од 04. априла 2021. године у периоду од 10.00 до 11.30 часова, биће организован бесплатни програм рекреативног садржаја за старије суграђане под називом „Активности за треће доба“. Зборно место са ког ће се полазити у шетње и радити лагане вежбе, уз надзор спортских стручњака, биће код судијског торња, испред ресторана „Језеро-Азаро“.

Активности се реализују у организацији Асоцијације „Спорт за све“ Београда, под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину града Београда, a у сарадњи са ЈП „Ада Циганлија“.