Овог викенда на Ади Циганлији два хуманитарна и три спортска догађаја

ВАТЕРПОЛО ТУРНИР 

У петак 14.08. у 09 часова на Савском језеру код судијског торња почиње Београдски ватерполо турнир, други по реду који организује Ватерполо савез Београда. Пријављено је 14 екипа, али због актуелне ситуације и епидемије COVID 19, турнир ће се играти без присуства публике. Организатори  су свакако омогућили да се турнир прати уживо на следећем линку https://www.youtube.com/channel/UCBzIXKYRDdNuhUbU8yRJ72w

Турнир ће трајати 3 дана – петак, субота и недеља од 09-21ч.

ХУМАНИТАРНИ ДАНИ ЗА ЛАНУ 

За Лану Јовановић, која је рођена 2019. године са спиналном мишићном атрофијом биће организована два догађаја на којима ће се прикуљати средства за њено лечење у иностранству.

На локацији Камени град у петак и суботу од 12-18 часова су спортско-рекреативне и забавне активности, а у суботу од 10-14 часова на платоу испред трибина код судијског торња маме и деца организују слатки базар за Лану.

ТУРНИР У ШАХУ 

На спортским теренима за особе са инвалидитетом у петак 14.08. у 10 часова почиње шаховски турнир који организује ССОСИБ. Трајаће до 15 часова. Више информација на сајту http://www.sosib.rs/index.php/12-vestizanaslovnu/222-prv-ns-v-b-gr-dj-u-hu

ИТ ЛИГА – КОШАРКАШКИ ТУРНИР 

У петак 14.08. у 19 часова на теренима код кружног тока почиње Летња кошаркашка лига за запослене у ИТ компанијама. Лига ће трајати до средине септембра, а утакмице ће се играти сваког викенда и у складу са временским условима.  Овог викенда термини су петак од 19 часова и субота од 18 часова.

Више о овом такмичењу на сајту http://itliga.rs/