ТУРНИР „ЗА СОФИЈИН ПРВИ КОРАК“

У суботу 27. јуна, на игралиштима код кружног тока, биће одржан хуманитарни турнир у малом фудбалу „За Софијин први корак“. Манифестација је у организацији Иницијативе Контра напад уз подршку ЈП „Ада Циганлија“ а почетак турнира је планиран за 11 часова.

Екипе ћа на турниру играти по систему 5+1, а број измена биће неограничен. Максималан број екипа које могу учествовати је 24, али то не значи да не можете помоћи   Софији Маркуљевић у њеном оздрављењу. За све које желе да учествују и помогну оздрављењу мале Софије више информација могу добити путем линка За Софијин први корак или могу доћи да подрже иницијативу, подстанку спортски и хумани дух а уједно и уживају у догађају.

Будимо хумани! Помозимо Софији у оздрављењу!

 

ФЕРИЈАЛНА РОШТИЉИЈАДА „ЋУМУРОМ СА ХУМОРОМ

Феријални савез Чукарица традиционално и ове године у сарадњи са ГО Чукарица и ЈП „Ада Циганлија“ на добро познатом терену, пикник простору, организује 11. Чукаричку феријалну роштиљијаду у суботу 27. јуна.

Ова туристичка, породична, спортска и културна манифестација, познатија по слогану „Ћумуром са хумором“ јединствена је по великом броју учесника и такмичара и по томе што је место добре забаве и дружења пре свега. Прави мајстори показаће своје умеће у прављењу роштиља, док ће остали посетиоци моћи да се препусте богатом културно-уметничком програму који неће изостати ни ове године. Бројни музички извођачи, аниматори и рекреатори побринуће се за веселу атмосферу и добро расположење свих посетилаца.

Кликни овде за више информација!