На Ади Циганлији, предстојећег викенда, очекује нас шаренолик спортско рекреативни програм:

V DRAGON BOAT ФЕСТИВАЛ

У сарадњи са Градскoм општинoм Чукарица и ЈП “Ада Циганлија”, у циљу промоције спорта и физичке културе, Српски Dragon Boat савез организује: V Београдски Dragon Boat фестивал, III Dragon Boat Куп за студенте и III Dragon Boat Куп за средњошколце.

Манифестација ће се одржати у суботу, 11. маја 2019. године, испред ресторана “На крај света”, на новобеоградској страни Аде Циганлије, са почетком у 10 часова.

Више информација о фестивалу

ТЕНИСКИ ДАН

У организацији Тенсиког савеза Београда и подршку ЈП Ада Циганлија, биће одржан „Дан мини тениса у Београду“, на терену са тартан подлогом код кружног тока,  у суботу 11. маја 2019. године, од 12 до 18 часова.

Тениски савез Београда ће поставити пет мини тениских терена и обезбедити сву неопходну опрему за велики јавни час мини тениса за сву децу која ће учествовати у манифестацији „Дан мини тениса у Београду“.

Више информација о Дану мини тениса

BAYA & YOGA

Бесплатан час јоге у Јога парку код кружног тока у суботу, 11. маја, од 17.30 часова, поводом годину дана емитовања ТВ емисије „Baya & Yoga“ . Пријаве су обавезне, путем имејл адресе bayaiyoga@gmail.com.

Више информација о бесплатном часу јоге

РАГБИ ФЕСТИВАЛ

Фестивал рагбија на Ади, у организацији БРК „Црвена Звезда“, 11. маја, од 10 часова, на коме учествују све категорије клуба заједно са родитељима, пријатељима и гостима Crusaiders RFC из Лимасола.

Више информација о фестивалу рагбија

ЂУРЂЕВДАНСКА КАЈАК КАНУ РЕГАТА

У недељу, 12. маја 2019. године, одржаће се Првенство Београда у кајаку и кануу као и међународна Ђурђевданска кајак кану регата, на Савском језеру, са почетком у 10 часова.

Поред спортско рекреативног програма, на Ади се организују и бројне промотивне активности, које ће обрадовати наше посетиоце разним освежавајућим поклонима – зато, сви на Аду!