НАЈУЗБУДЉИВИЈА ТРКА У РЕГИОНУ

Пред нама је још једна велика манифестација од значаја за град Београд, трка Првенства Србије у триатлону „11TRIBelgrade“, која се одржава 23. септембра 2018. године.

Трка је у формату 1.9 km пливање, 90 km вожње бицикла и 21 km трчања, организована у складу са стандардима (Ironman, Challenge).

Централни догађај трке је на Ади Циганлији на којој стартује пливачки део трке у Савском језеру, затим бициклистички сегмент који се одвија преко моста на Ади и протеже главном савском магистралом, са крајњим тачкама код улице Омладинских бригада , са једне стране и скретања за Железник на магистрали, на другој страни. Тркачки део је трасиран насипом низ Саву пешачко бициклистичком стазом од Аде Циганлије до „Београда на води“.

За потребе организације трке, биће затворен саобраћај на територији Аде Циганлије (од 06.30 до 14 часова затворен улаз и излаз моторним возилима), делу Радничке улице, Моста на Ади до раскрснице са улицом Омладинских бригада и Oбреновачком путу. Обавештавамо све посетиоце Аде Циганлије, да на дан трке, 23. септембра планирају активности у складу са сатницом догађаја који ће из Београда послати у свет још једну сјајну разгледницу!