У суботу 23. јуна и недељу 24. јуна 2018. године, трећи пут заредом, традиционалним концертима на макишкој страни Аде Циганлије, свечано ће бити отворена летња купалишна сезона на Савском језеру.

Сви посетиоци ће моћи да, у јединственом природном амбијенту Аде Циганлије, потпуно бесплатно уживају у хитовима неких од највећих музичких имена домаће естрадне сцене. Оба дана, програм почиње од 18 часова, док се сатница концерата одвија по следећем распореду: у суботу 23. јуна, од 21.00  почиње наступ Aне Кокић, док ће у хитовима Лексингтон бенда посетиоци уживати са почетком од 23.00 часа. Наступ Амадеус бенда резервисан је за недељу од 20 часова, док ће Џенан Лончаревић са почетком од 22 часа заокружити највећу дводневну журку на отвореном.

Поред бесплатног уласка, у суботу 23. јуна и недељу 24. јуна, за све посетиоце концерата биће обезбеђен и бесплатан паркинг на почетку макишке обале, од 17 часова. ГСП је обезбедио и ванредни превоз који ће саобраћати од Аде (улазна рампа) до Трга републике, по завршетку концерата.

За оне који би желели да испрате концерте уз најбољи поглед на бину и максималан комфор, ове године могу приступити ВИП платформи. Заинтересовани могу обезбедити своје место у ВИП зони путем телефона 060/5610-446.

Радосна вест за оне који нестрпљиво очекују купање у Савском језеру, јесте да ће званична купалишна сезона започети недељу дана пре концерата, односно 15. јуна.

ЈП „Ада Циганлија“ позива све Београђане и госте Београда да посете Аду, уживају у бесплатном музичком програму и заједно са нама отворе још једну летњу сезону на Савском језеру!

Сазнај више!