Прва ULTIMATE OCR трка са препрекама стиже на Аду Циганлију!

Преко 1000 учесника, љубитеља адреналина, авантуре, природе и спорта ће се опробати у стази дугој 13,5 километара. Осим трчања, по први пут се очекује вожња бицикла кроз шуму, пливање у језеру, као и више од 30 природних и вештачких препрека које ће ову авантуру учинити посебном и оставити вас без даха!

Тим ULTIMATE OCR-а којег предводи тренер Дејан Халај, поставио је себи циљ да организују јединствену трку у Београду која на симболичан начин представља померање граница издржљивости и непрестану борбу човека са самим собом и својим проблемима.
– У питању је све само не обична трка на стази од 13,5 километара и са мноштвом разноврсних препрека. Свака препрека на трци симболизује један од животних проблема а савладавање истих значи да је човек у стању да се издигне изнад свега. Можемо рећи да су и због те симболике овакве трке један од најбрже растућих спортова у свету. Називају се OCR (obstacle course racing) и врло су популарне у свету а све више и код нас. Прва оваква трка у Београду биће одржана 28.октобра 2023. године на Ади Цигалнији. Решили смо да људима у Београду и Србији покажемо како да се спортом изборе са својим проблемима и да докажемо да смо једна здрава и поносна спортска нација – поручује Дејан Халај.
А ми вама поручујемо да није време да се седи, устаните и покрените се…  ULTIMATE OCR вас зове на Аду Циганлију!