И овог викенда нас на Ади Циганлији очекује богат забавно и спортско-рекреативни програм:

11.-13. и 18.-20.септембар 2020. године – CLOUD ADA

Манифестација CLOUD ADA биће одржана од 11. до 13. и од 18. до 20. септембра на платоу испред Судијског торња на Ади Циганлији, уместо августовског CLOUD FESTIVALA. Организатори манифестације, Центар београдских фестивала и SKY MEDIA GROUP, уз подршку Града Београда а уз придржавање свих епидемиолошких мера омогућили су богат музички програм и добру забаву за све посетиоце. У оквиру фестивала првог викенда биће одржан BEER FEST BAR, а наредног MUSIC WEEK.

Првог дана BEER FEST BAR-a, у петак 11. септембра наступају  група NEGATIVE (20.00) и E -PLAY  (21.30), другог дана Ничим изазван  (19.30) и С.А.Р.С. (21.30), док трећег дана наступају Wonder Strings (17.30), Кики u Пилоти (19.30h) u Неверне бебе (21.30).

Током трајања манифестације MUSIC WEEK BAR другог викенда наступиће, између осталих, Angelina Voyage, Лексингтон бенд, Ацо Пејовић и Џенан Лончаревић.

Улаз на догађај је слобадан уз једну конзумацију, број столова и места ограничен уз обавезну прописану дистанцу између столова и места за седење.

11. и 12.септембар – ИТ ЛИГА

Турнир у кошарци за све љубитеље кошарке већ увелико траје и одржава се на теренима код кружног тока сваког петка и суботе у вечерњим сатима.

12.септембар – Друга регата Купа Србије у веслању

У организацији Веслачког савеза Србије на Савском језеру ће поново завеслати такмичари у свим категоријама у оквиру Друге регате Купа Србије. Старт првих трка заказан је за 09.оо часова.

13.септембар – Двадесети маратон перајима

На Савском језеру (акваторијум испред локала Ред Шуз) у недељу 13. септембра са почетком у 11.00 часова биће одржана манифестација под називом Двадесeти маратон перaјима и Трофеј Београда у организацији Асоцијације ронилачких инструктора Србије.

13.септембар – Штафетно првенство Београда и Србије у орјентирингу

У недељу 13. септембра на Ади Циганлији у организацији Орјентиринг савеза Београда одржаће се Штафетно првенство Београда и Србије  за све љубитеље орјентиринга старости од 10 до 70 година. Штафета стартује и завршава се на истом месту,код кружног тока, са почетком у 10.00 часова.

 

Чекамо вас! Уживајте!