Марина Маљковић позива све девојчице на бесплатни час кошарке у недељу на Ади Циганлији

Покрет за женску кошарку Марина Маљковић наставља са својим акцијама промоције женске кошарке, као и активације што већег броја девојчица да се бесплатно баве спортом. Марина Маљковић је тим поводом одлучила да у недељу, 21. априла у 10 часова на кошаркашким теренима на Ади Циганлији одржи отворени тренинг за све заинтересоване девојчице од 7 до 16 година.

Очекујем још једно дивно дружење и много насмејаних лица девојчица које воле да играју кошарку. Обећавам један интересантан и занимљив тренинг у коме ћемо сви заједно уживати – да заинтересујемо оне које долазе први пут, да видимо колико су напредовале оне које нам редовно долазе, као и да упутимо оне најбоље како да буду још боље – истакла је Марина Маљковић.

Покрет за женску кошарку Марина Маљковић функционише већ четири године. Кроз програм је прошло више од 1.500 девојчица, а само у претходних годину дана одржано је близу 2.000 бесплатних тренинга на различитим локацијама у Београду и Србији, уз одигравање 70 утакмица унутар самог Покрета. Основни циљ Покрета Марине Маљковић је стварање веће базе за женску кошарку у Србији и то не само играчке, већ креирање већег кошаркашког окружења и интересовања за женску кошарку.

Позивамо све девојчице да у недељу, 21. априла дођу на Аду Циганлију и учествују у бесплатном тренингу кошарке у организацији Покрета за женску кошарку Марина Маљковић.