Прва регата Купа Србије и Прво коло Омладинске лиге Србије Београда у веслању на Савском језеру првог дана предстојећег викенда.

У организацији Веслачког савеза Србије у суботу 04. априла на Савском језеру одржаће се  манифестација под називом „Прва регата Купа Србије и Прво коло Омладинске лиге Србије у веслању“.

Почетак првих квалификационих трка за 250 такмичара из целе Србије заказан је за 10.00 часова, а финалне трке најбољих очекују се у послеподневним часовима.

 

Недељом, другог дана викенда, ће на Ади Циганлији бити организовани бесплатни рекреативни садржаји, посебно креирани за старије суграђане.

 Сваке недеље, почев од 04. априла 2021. године у периоду од 10.00 до 11.30 часова, биће организован бесплатни програм рекреативног садржаја за старије суграђане под називом „Активности за треће доба“. Зборно место са ког ће се полазити у шетње и радити лагане вежбе, уз надзор спортских стручњака, биће код судијског торња, испред ресторана „Језеро-Азаро“.

Активности се реализују у организацији Асоцијације „Спорт за све“ Београда, под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину града Београда, a у сарадњи са ЈП „Ада Циганлија“.