Поштовани посетиоци Аде Циганлије, обавештавмо вас да је летња купалишна сезона на Савском језеру на Ади Циганлији затворена у недељу 30.08.2020. године у 19.00 часова, спуштањем „Плаве заставе“ као највишег међународног признања за свеобухватни квалитет и безбедност купалишта, која се девету годину заредом вијорила на популарном „Београдском мору“.

За 68 дана трајања сезоне, Аду Циганлију је посетило преко 1,5 милиона посетилаца, који су могли да уживају у највећем уређеном купалишту у граду, беспрекорном квалитету воде за купање, као и низу бесплатних спортско – рекреативних, културних и забавних садржаја.

ЈП „Ада Циганлија“ се још једном захваљује свим својим посетиоцима, уз позив да и у наредном периоду године користе све бенефите Аде Циганлије поштујући све мере заштите и препоруке Владе Републике Србије, уз наше обећање да ћемо се својски трудити да употпунимо и садржајно обогатимо Аду Циганлију стварајући оптималне услове за угодан боравак свих наших суграђана и иностраних туриста.