И ОВЕ ГОДИНЕ НА АДИ ЦИГАНЛИЈИ НАЈУЗБУДЉИВИЈА ТРКА У РЕГИОНУ

У недељу 20. септембра на Ади Циганлији нас очекује још једна манифестација од значаја за град Београд, трка Првенства Србије у триатлону „11TRIBеlgrade“, а под покровитељством Министарства за спорт Републике Србије.

Трка је у формату 1.9км пливање, 90км вожње бициклом и 21.1 км трчање, организована у складу са стандардима. У 07.00 часова је старт трке Отвореног Првенство Србије у тратлону, а од 08.00 часова старт Европске јуниорске куп трке.

 

Централни догађај трке је на Ади Циганлији на којој стартује пливачки део у Савском језеру, затим бициклистички сегмент који се одвија преко моста на Ади и протеже главном савском магистралом, са крајњим тачкама код улице Омладинских бригада, са једне стране и скретања за Желeзник, на другој страни. Траса за трчање је смештенa уз реку Саву, насипом, испод мостова уз равну стазу.

За потребе организације трке, биће обустављен саобраћај на територији Аде Циганлије (у периоду од 07.00 до 14.00 часова за улаз и излаз моторним возилима ), делу Радничке улице, моста на Ади до раскрснице са улицом Омладинских бригада и Обреновачком путу. Обавештавамо све посетиоце Аде Циганлије да на дан трке, 20.септембра планирају активности у складу са сатницом догађаја који ће из Београда послати у свет још једну сјајну разгледницу!