Државно првенство на полу дугој дистанци – 11. TRI Belgrade

У Београду ће 19. септембра, на Ади Циганлији бити одржано веома специфично такмичење у триатлону. У питању је полу-ајронмен триатлон такмичење, уједно и Прво првенство Србије.

Државно првенство на полу дугој дистанци организује Триатлон савез Београда, под покровитељством Секретаријата за спорт града Београда – статуса Манифестације од посебног значаја за град Београд, Српске триатлон уније и Министарства за спорт у омладину Републике Србије.

Трка је у формату 1.9км пливање, 90км вожње бициклом и 21.1 км трчање, организована у складу са стандардима. У 07.00 часова је старт трке Отвореног Првенство Србије у тратлону.

Пето Отворено првенство Србије је интернационалног карактера и окупиће триатлон елиту из читавог света. Ада Циганлија и Град Београд ће захваљујући овој манифестацији, имати прилику да пошаљу у свет изузетну слику јединственог излетишта у срцу наше престонице.

Обавештавамо све посетиоце Аде Циганлије, да у недељу 19.09.2021. године, од 07 до 14 часова бити онемогућен улаз и излаз моторним возилима на Аду Циганлију и да своје активности планирају у складу са сатницом догађаја који ће из Београда послати у свет још једну сјајну разгледницу!