Радосна вест за све љубитеље Аде и зимских атракција – отвара се клизалиште на Ади!

Ледена плоча на Ади биће постављена на Каменом граду и представљаће праву престоничку атракцију. Поред правоугаоне површине за клизање, предвиђена је и кружна стаза око камених скулптура, тако да ће посетиоци имати јединствен доживљај на нашем клизалишту.

Свечано отварање клизалишта заказано је за петак, 15. децембар 2017. године, од 17 часова, када ће уз музички програм познатих градских ди џејева, ватромет и светлосне ефекте започети незаборавна зима на Ади. За позитивну енергију и феноменалну атмосферу биће задужена чувена екипа са ТДИ радија, на челу са Предрагом Поповићем – Попом.

Радно време клизалишта ће бити од 10 до 22 часа и биће отворено све до средине фебруара. Оно што ће посебно обрадовати децу и родитеље јесу бесплатне представе и радионице које ће се реализовати сваког дана – кловнови, мађионичари, Деда Мраз, луткарске представе, маскенбали… само су део онога што се припрема за малишане. Поред тога, ЈП Ада Циганлија и Секретаријат за спорт, омогућили су реализацију бесплатних школица клизања, хокеја на леду и уметничког клизања.

За нешто старије, викендом ће бити организоване тематске вечери, журке на леду и наградне игре.

Коришћење клизалишта биће бесплатно, док ће изнајмљивање клизаљки бити по симболичној цени од 100 динара по пару. За школарце ће коришћење клизаљки бити бесплатно уз ђачку књижицу, у периоду од 10 до 14.30 часова, свакога дана. За децу до 7 година, изнајмљивање клизаљки се неће наплаћивати.

Целокупан програм и дневне активности на клизалишту моћи ћете да пратите на званичним друштвеним мрежама предузећа: Facebook и Instagram.