Azzaro је јединствени систем од пет упечатљивих ресторана савременог дизајна који пружају величанствену подршку за организацију разноврсних прослава. Уколико су Вам потребни отмени ресторани за свадбе у Београду, сала за венчање, луксузни простор за корпоративне прославе, за крштење детета, прославу пунолетсва и сваку другу прилику, налазите се на правом месту

Контакт телефон: +381 62 350 350www.azzaroclub.rsoffice@azzaroclub.rsivana.beleslin@azzaroclub.rs

ЈЕЗЕРО BY AZZARO
Закажите термин! Ресторан Језеро by Azzaro је један специфичан ресторан за свадбе и друге ексклузивне прославе. Као и многи други ресторани за свадбе налазимо се у центру Београда. Јединствено је то што смо окружени миром и зеленилом предивног језера Аде Циганлије. Ваша свадба и венчање ће постати део те атмосфере. Недалеко од самог ресторана у наменском парку са рајским вратима можете засадити своје дрво живота, чиме ћете вечно постати део овог зеленог мозаика.

Контакт телефон: +381 62 350 350www.azzaroclub.rs

azzaro-ada-ciganlija

azzaro-ada-ciganlija

azzaro-ada-ciganlija

AZZARO GREEN
Ресторан Green Azzaro налази се на Ади Циганлији у оквиру Azzaro угоститељског комплекса на месту некадашњег ресторана Језеро. Софистицирани амбијент у ретро стилу смештен је у мултифункционалном простору идеалном за организацију свадби, крштења, великих пословних догађаја, дечијих рођендана. Азаро тим је ту да вам обезбеди комплетну организацију прославе. Све детаље око организације у потпуности препустите професионалцима са деценијским искуством, а ви се препустите уживању. У топлом амбијенту у срцу Београда на најбољем месту на Ади Циганлији будите домаћин прославе до 150 људи. Учинићемо да Ваше незаборавне тренутке са драгим људима памтите и препричавате дуги низ година. Размазићемо Вас и Ваше уважене госте са савршеном организацијом, укусном храном, услугом на врхунском нивоу, пријатном музиком и још много тога.

Контакт телефон: +381 62 214 97www.azzaroclub.rsdanilo.despotovic@azzaroclub.rs

AZZARO BLACK CLUB

Azzaro Black club је због своје компактности изузетно прилагодљив да испуни захтеве и најпробирљивијих клијената. Омогућава организацију велике свадбе за 270 људи, али се лако може адаптирати за венчања мањег обима. Пространи шанк, предиван плесни подијум и зидови са нашом карактеристичном шаром, основна су обележја овог простора. Уз простор који представља спој модерне функционалности и естетике, опремљен најсавременијим озвучењем и професионалном расветом за аудио-визуелну чаролију, нудимо врхунску услугу нашег љубазног особља и незаборавни кетеринг. Елегантни округли столови, врхунски одабрано посуђе и прибор, висококвалитетни столњаци и навлаке на столицама са бојама машни какве замислите чине да свака свечаност остави утисак префињености. Azzaro Black club је специјализовани ресторан за свадбе, прославе и журке.

Контакт телефон: +381 62 350 350www.azzaroclub.rs

azzaro-ada-ciganlija

azzaro-ada-ciganlija

azzaro-ada-ciganlija

BLACK SHISHA by Azzaro

Контакт телефон: +381 62 214 922

azzaro-ada-ciganlija