Ресторан за венчања EASY налази се на Ади Циганлији у Београду и већ од 2008. године успешно организује врхунске прославе и свечаности. Због своје изванредне локације, богате понуде, и високо професионалног особља, угоститељски објекат ЕАСY издвојио се по квалитету услуге као један од најбољих ресторана за венчања и свадбе, али и као идеално место за одржавање конференција, ВИП прослава и спортских активности у Београду.

Ресторан Еасy својим гостима нуди бројне предности, а неке од њих су:

Локација – ресторан је смештен у природи, на обали реке Саве. Налази се на само три километра од центра града
Ресторан има велику башту (терасу)
Мени по избору- ресторан националне и интернационалне кухиње који вам нуди разне врсте менија уз могућност одабира менија по жељи
У склопу ресторана су Свечана и Конференцијска сала
Обезбеђен је паркинг за госте ресторана
У склопу ресторана налазе се и спортски терени
Модеран и елегантан ентеријер ресторана са баштом, оставља незабораван утисак на своје задовољне госте захваљујући панорамском погледу на реку Саву.

Поред Свечане сале која прима 280 гостију, у оквиру објекта ресторана Еасy налази се и Конференцијска сала од 140 места, прилагођена пословним потребама. Њен амбијент и техничка опремљеност чине је најбољим местом за одржавање семинара, предавања, састанака и презентација…

Због високо професионалне услуге и разноликог пратећег садржаја, ресторан Еасy је чест избор компанија које желе да развијају тимски дух својих запоселнх.

Ресторан Еасy има и своје терене за одбојку и фудбал на песку.

Уколико се одлучите за услуге ресторана Еасy, имаћете могућност да уживате у чарима ресторана на реци и у богатој вегетацији која га окружује. Уживаћете у правој природној оази, у врхунским кулинарским специјалитетима и квалитетном пићу.

До ресторана за венчања Еасy доћи ћете веома лако. Ресторан се налази у Београду на Ади Циганлији, ушушкан између голф терена, Аде Сафари и реке Саве.

Koнтакт: +381 63 192 13 99 , +381 69 30 56 642www.restoranzavencanja.rs

easy-ada-ciganlija

easy-ada-ciganlija

easy-ada-ciganlija