FLOW ресторан и апартмани су јединствено место на Сави где можете попити јутарњу кафу уз незаборавно буђење природе, доживети магичне заласке сунца уз одличну храну и пажљиво одабрана пића, одморити се у апартманима са ђакузијем и погледом на реку, обележити специјалне тренутке, договорити послове, одморити се и забавити.

Не постоји место на Сави на коме можете доживети све што нуди ова магична река. Тачније, такво место није постојало док нисмо осмислили Flow – ресторан и апартмане у скривеном, али лако доступном кутку полуострва Ада Циганлија.
Лепота реке Саве и живописност њених обала у тренутку ће вас изместити из ужурбане градске свакодневице, а ми ћемо се побринути да тај посебан доживљај потраје. Без обзира на то да ли повод вашег доласка посета ресторану или одмор у апартманима, учинићемо све да сваки ваш тренутак претворимо у посебно искуство и специјалан доживљај.
Посебно задовољство учинићете нам уколико одлучите да код нас прославите специјалне прилике или организујете дружење за пријатеље и пословне сараднике. Након једанаест година пажљивог планирања сваког детаља, ми смо остварили нашу замисао места на коме се у незаборавном доживљају срећу одмор, бизнис и забава.

Koнтакт:+381 63 55 99 88www.flowbelgrade.com