Смештен на новобеоградској страни Савског језера,  „SHARK license to chill“ је незаобилазна дестинација за хедонисте и оне који би то желели да буду. Медитерански амбијент, на неколико минута вожње од градске вреве, употпуњен је раскошном баштом и плажом са лежаљкама.

Употпуњен садржајима за разоноду и забаву за сваки узраст, „SHARK license to chill“ нуди 3 терена за одбојку на песку, бадминтон терен и посебан тематски дечији парк. Сваки од терена опремљен је трибинама, заштитиним мрежама и испуњава све неопходне услове у погледу безбедности.

У релаксираном амбијенту летње терасе ресторана очекују вас разноврсне делиције и незаборавно гастрономско искуство, уз разноврстан избор коктела и других напитака, који ће вама, вашој породици, пријатељима, пословним партнерима пружити аутентичан доживљај београдског лета на Ади Циганлији.

У „SHARK license to chill“ објекту можете организовати најразличитије видове прослава, тим билдинг тренинге, креативне радионице, корпоративне догађаје, попут промоција, пословних састанака, бранчева.

Контакт: +381 66 6688866Instagram

Shark - license to chill - Ada Ciganlija

Shark - license to chill - Ada Ciganlija

Shark - license to chill - Ada Ciganlija

Shark - license to chill - Ada Ciganlija

SHARK license to chill – Ваша дозвола за уживање!